Fontos a véleményed!

Számítunk rád

Ha használod, és szereted a WikiSzótár.hu oldalt, akkor legyél szíves, és válaszolj néhány kérdésünkre:

4 kérdőívből választhatsz. Ezek mindegyik a Google Kérdőívek oldalon vannak, és az alábbi gombokon keresztül juthatsz oda.

Azt a gombot válaszd, ami a leírásával együtt rád legjobban jellemző szöveget mutatja.

Minden kérdőívet kitöltő személy valamilyen ajándékot fog kapni az idejéért cserébe.

Információ:

A kérdőívek kitöltése önkéntes. A megadott adatokat arra fogjuk használni, hogy számodra még jobb szolgáltatást tudjunk nyújtani.

Előre is köszönettel: WikiSzótár.hu szerkesztői és a rendszert üzemeltető Success Hungary Kft.


Még nincs nyelvvizsgám!

Kérdőív diplomázóknak, akiket csak a nyelvvizsga választ el a diplomától. Ez a pár kérdés azoknak szól, akik csak azért nem tudták még a diplomájukat megszerezni, mert hiányzik egy nyelvvizsga ehhez. Csak akkor kattints ide, ha ez rád vonatkozik, vagyis csak a nyelvvizsga hiányzik a diplomádhoz.

Tanulok a szótárral

Kérdőív tanulóknak, akiket érdekel néhány hatásos tanulási trükk. Ez a pár kérdés azoknak szól, akik iskolában vagy iskolán kívül tanulnak valamit. Csak akkor kattints ide, ha ez rád vonatkozik, vagyis iskolában, vagy iskolán kívül tanulsz valamit.

Tanító/tanár/oktató vagyok!

Kérdőív tanároknak, tanítóknak, akiket érdekel néhány hatásos tanítási és fegyelmezési trükk. Csak akkor kattints ide, ha ez rád vonatkozik, vagyis tanítóként, tanárként, oktatóként dolgozol.

Néha használom a szótárt!

Kérdőív szótárhasználóknak. Csak akkor kattints ide, ha ez rád vonatkozik, vagyis nem tanulsz, nem dolgozol tanítóként, tanárként, oktatóként, alkalomadtán használod a WikiSzótár.hu oldalt.